Over de praktijk

Implantologie Groningen is gevestigd aan de Stationsstraat 11a.  Het pand is een Rijksmonument uit 1881. In 2020 is de praktijk volledig verbouwd, zodat we u kunnen ontvangen in een moderne praktijk waarbij voldaan is aan alle hygiëne- en kwaliteitseisen die vandaag de dag gelden.

Kernwaarden

Implantologie Groningen is een kleinschalige verwijspraktijk. We streven naar persoonlijke aandacht voor de patiënt en nemen ruim de tijd voor het consult en de behandeling. We vragen naar de wensen van de patiënt en maken een individueel en duidelijk behandelplan. Implantologie Groningen werkt volgens technieken die wetenschappelijk zijn onderbouwd en uitsluitend met ‘A-merk’ implantaten van de firma Straumann. We onderhouden korte lijnen met onze verwijzers, zodat de vervolgbehandeling goed verloopt.

Het team

Dr. Laurens den Hartog
Tandarts-implantoloog

Laurens den Hartog behaalde in 2004 zijn tandartsenbul aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij specialiseerde zich in de implantologie op de afdeling Mond- Kaak- en Aangezichtschirurgie van het Universitair Medisch Centrum Groningen (UMCG). In 2011 promoveerde hij op het gebied van implantologie en rondde een opleiding af tot tandarts-implantoloog. Tot 2017 was hij bij het UMCG werkzaam en hield zich bezig met patiëntenzorg, onderzoek en onderwijs. Tegenwoordig heeft hij zijn eigen verwijspraktijk voor implantologie.

Laurens den Hartog was secretaris van het bestuur van de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI) van 2009-2015, is een door de NVOI erkend implantoloog sinds 2011 en ITI (International Team of Implantology) Fellow sinds 2015.

Praktijkmanager Implantologie Groningen

Femke Schrijvers – praktijkmanager

Implantologie-assistente Implantologie Groningen

Marianne Wilmink – implantologie-assistente

Lotte Bayens - implantologie-assistente

Lotte Bayens – implantologie-assistente